Tyet Tim
_

Anđa Redžić

osnivač i direktor

ima više od 13 godina iskustva u području poreznog savjetovanja hrvatske i međunarodne porezne prakse. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te posjeduje certifikat poreznog eksperta.

Direktorica je tvrtke Tyet savjetovanje d.o.o.. Kroz godine rada specijalizirala se u pružanju savjetodavnih usluga međunarodnim i hrvatskim klijentima, a posebno u području planiranja transakcija vezano uz optimizaciju poreza na dobit, poreza na dodanu vrijednost, transfernih cijena i primjene ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.

Tijekom poslovnog puta radila je u Poreznoj upravi na različitim pozicijama – savjetnica u uredu ravnatelja, pomoćnica ravnatelja za strategiju i razvoj, načelnica odjela za naplatu, samostalni inspektor koordinator te je bila direktor odjela za poreze u BDO savjetovanju.

Posebno iskustvo stekla je u pružanju transakcijske podrške pri prodaji i kupnji društava u sklopu due dilligence projekata te poreznih pregleda kao i strukturiranju međunarodnih transakcija s ciljem optimiziranja poslovanja i minimiziranja rizika.

Značajno iskustvo stekla je vođenjem i sudjelovanjem u projektima Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda te projektima modernizacije porezne uprave (Hrvatska i Albanija), reorganizacije i modernizacije javne uprave, uvođenje dobrog upravljanja i upravljanje poslovnim procesima u jedinicama lokalne i regionalne samouprave.

Anđa Redžić
Ivan Čevizović
_

Ivan Čevizović

osnivač i direktor

Ivan Čevizović je osnivač i direktor u Tyet savjetovanje d.o.o. i ovlašteni porezni savjetnik u Čevizović Ivan j.t.d. za porezno savjetovanje. Uz dugogodišnje iskustvom u financijskom izvještavanju i porezima

Ivan Čevizović je magistrirao na Ekonomskom fakultetu, te stekao akademski stupanj doktora znanosti. Ima više od 18 godina iskustva u području revizije financijskih izvještaja, uvidima u financijske izvještaje, due dilligence postupcima te poslovnom savjetovanju.

Od siječnja 2013. godine zaposlen je u BDO Savjetovanje d.o.o. na mjestu partnera za poreze.

Od 2013. godine predaje računovodstvene i porezne grupe predmet na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa na hrvatskom i engleskom jeziku. Potpredsjednik je Hrvatske komore poreznih savjetnika.

_

Leon Arić

Junior Manager

Leon ima 2 godine iskustva u reviziji i godinu dana iskustva u savjetovanju. Bachelor with honour na University of Kent England, i trenutno dovršava MBA na ZŠEM-u.

Iskusan u stvaranju poslovnih planova i procjenama nekretnina.

Leon Arić
Sandra Stoičev - Nankov
_

Sandra Stoičev – Nankov

Senior Menager, voditelj odjela RIF

Rođena u Zagrebu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na FHTM 2008. godine.

Od 2001. godine je zaposlena na vodećim pozicijama financija i računovodstva. Tijekom 23 godine iskustva stekla je značajno iskustvo u financijama i računovodstvu.

Posjeduje RRIF certifikate implementiranja i uvođenja HSFI-a te samostalnog vođenja računovodstvenog i financijskog poslovanja društava.

_

Marko Arić

Payroll, tax and accounting Senior specialist

Rođen u Zagrebu. 1991. godine završava tehničku školu Ruđer Bošković.

Certificiran je specijalist za obračune plaća i drugog dohotka. Osim u IT sektoru kao menadžer, stekao je dugogodišnje iskustvo u računovodstvu, obračunu poreza te obračunu plaća i drugog dohotka.

Marko Arić
Jadranka Pausić
_

Jadranka Pausić

Tax and accounting Senior specialist

Rođena u Bjelovaru. Osnovnu i srednju školu završila u Slunju.

Diplomirala predškolski odgoj na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Jadranka je do sada stekla preko 35 godina iskustva u računovodstvu na pozicijama glavnog knjigovođe, internog kontrolor financijskog i materijalnog poslovanja, voditelj računovodstva.

_

Ines Rožić

direktor u Fokus revizija d.o.o.

Ines ima dugogodišnje iskustvo u računovodstvu, reviziji velikih poslovnih subjekata, subjekata od javnih interesa, financijskog sektora i osiguravajućih društava. Također je radila na projektima preuzimanja i spajanja, provodila due diligence u ime klijenata te sudjelovala u strukturiranju transakcija te poreznom optimiziranju transakcija i poslovanja.

Ines Rožić
Ivana Kenfelja
_

Ivana Kenfelja

Tax Senior at Čevizović Ivan j.t.d.

Ivana ima značajno iskustvo u području računovodstva, poreza i revizije.

Predaje  računovodstvo na Katedri za financije i računovodstvo na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, te radi kao akademski tajnik za MBA programe u području financija i računovodstva, te računovodstva, revizije i poreza.

Početkom 2015. godine počinje se baviti razvojem i provedbom projekata iz EU fondova, te je aktivno sudjelovala u provedbi projekta „Unapređenje kvalitete studijskih programa ZŠEM-a u okviru HKO-a“.